Menu
in

Göz Göze Gelen Erkek Ne Hisseder

Göz Göze Gelen Erkek Ne Hisseder

Gözler pek çok duyguyu ortaya çıkaran ve insanın hislerini en çok gösteren yerdir. Bir kişinin gözlerine bakınca o an ne hissettiğini tahmin etmek pek de zor değildir. Bu belki de içgüdüsel olarak yaptığımız bir şeydir. Devamlı olarak sosyal ilişkiler geliştirdiğimizden bir bakışın bile ne ifade ettiğini anlar hale geliriz zamanla. Göz göze gelen erkek ne hisseder bunu o ortamı bilmeden yorumlamak çok zordur. Ancak hoşlandığı ya da sevdiği kadın ile göz göze gelen erkek duygularını ele verir.

Gözler bizim dünyaya açılan penceremizdir. Tüm acılarımız, umutlarımız, heyecanlarımızı gözlerimiz aracılığıyla etrafımıza yansıtırız. Bu durum öfke, mutluluk ve aşk gibi tüm duygular için de geçerlidir.

Bakışlar Bize Neyi Anlatır?

Göz göze gelen erkek ne hisseder, bunu bakışlarından anlamak çok kolaydır. Hislerimizi beden diline yansıtmamak, kontrol etmek bazen kolay olabilir. Hissettiklerimizi belli etmeden yürüyüp gidebiliriz bazen. Ama gözler öyle değildir. Gözler küçücük bir duygu kırıntısını bile ortaya çıkarmaya yemin etmiş gibidir.

Birinin gözlerine bakarak ne hissettiğini anlayabiliriz. Kocaman gözlerle etrafına bakan birinin şaşkın olduğunu söyleyebiliriz. Ya da kaşlarını çatmış ve keskin bir ifadeyle bakan gözlerin sahibi öfke içindedir. Bakışıyla bile sıcaklık hissettiren birinin ise çok mutlu olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik gizlemeye çalışsak bile gözlerimizden hüzünlerimizi bile okumak bizim için çok kolaydır. Yaşamımız boyunca insanlar ile iletişim kurarak bu özelliğimizi insan ırkı olarak çok geliştirdik.

Beden Dilinin Anlamı

Göz göze gelen erkek ne hisseder, bakışlarından anlamak çok kolaydır. Bakışlarının tonu ve süresi gibi ipuçlarına dikkat ederek erkeğin nasıl anladığı anlaşılabilir. Bir erkeğin bakışlarını inceleyerek karşısındakine karşı hissettikleri ortaya çıkarılabilir. Öncelikle bir erkek hoşlandığı ya da sevdiği birine bakarken o kişiye hayranlıkla bakar. Uzun süre karşısındaki kişiden gözlerini alamaz. Ya da göz göze gelince heyecanlanıp gözlerini kaçırabilir. Göz göze gelmekten çekinmek de bir erkeğin karşısındaki kişiye karşı bir şeyler hissettiğini göstermektedir. Şuna dikkat etmek gerekir ki hiçbir erkek bir şey hissetmediği kişiye uzun uzun bakmaz ya da panikle gözlerini kaçırmaz

Leave a Reply

Exit mobile version